Najstidljiviji fudbaler na svetu - DOBRI MOMAK KANTE!

Autor:

Sport

19.09.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste se ikada pitali da li postoji najstidljiviji fudbaler na svetu, onaj koji svojom pojavom ne želi slavu, ne želi da se istakne od ostalih, razmislite ponovo.

RepublikaFoto: twitter.com/Antonio Rüdiger
Ngolo Kante i Antonio Rudiger

Omaleni defanzivac Čelsija Ngolo Kante svakako je jedan od najzanimljivih fudbalera u svetu tog sporta. Momak koji na prvi pogled deluje kao pošten i dobar momak, zaista to i jeste. Čovek koji je toliko uspeo u svojoj karijeri, osvojivši dve titule šampiona Engleske, titulu prvaka Sveta sa Francuskom, uvrštavanje u tim sezone i mnoga druga dostignuća ipak je samo jedan običan mladić.

 

 

Da li ste ikada videli simpatičniji osmeh? Ili zanimljivijeg fudbalera? Uvek po strani, nikada u centru pažnje iako je zaslužio da se o njemu govori. Poslednji primer je tek za priču kada je pristao da dođe u dom jednog navijača koji ga je sreo na ulici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the whole stadium is singing the @nglkante song ???? @equipedefrance

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on Sep 10, 2018 at 5:21am PDT

 

Poredili su ga sa Makelelom, ali on nije za poređenje, on je jednostavno Kante! Proslava Mundijala koja je održana nedavno u Francuskoj ponovo je pokazala posebnost ovog omalenog veziste. Fudbaler kojeg na terenu ima svuda i koji upravo tu, na travnatom tepihu, sušta suprotnost onoga što jeste. Tada postaje pravi profesionalac i svu energiju ostavlja baš tu. Skroman, pošten i dostojanstven. Iako njegovi saigrači voze skupocene automobile, on i dalje "tera" svog "minija" koji mu je bio i prvi auto.

- On je nizak, on je dobar, zaustavio je Mesija - on je Ngolo Kante!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your phone ? is at ?% but you keep charging it... ?? @nglkante

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on Sep 5, 2018 at 7:22am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading