PRED DERBI - Janković: Važno je da svi budemo hrabri

Autor:

Sport

20.09.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za večiti derbi... Fudbaleri Partizana su savladali Rad golom Marka Jankovića, a mladi vezista tvrdi da se crno-beli na plaše Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

- Najbitnije je da smo u uvertiri za derbi uzeli tri boda. Nije bilo lako, Rad je imao par dobrih situacija, ali mislim da smo i mi podigli formu i da smo odigrali bolje nego u Novom Sadu - rekao je Janković.

Mladi vezista ističe da protiv večitog rivala mora da se igra hrabro.

- Derbi uvek nosi dozu neizvesnosti i ne zna se u kom će pravcu da krene. Na nama je da se što bolje spremimo i da odigramo takmičarski fudbal. Igramo na svom terenu, nadam se da će kod svih nas biti dovoljno hrabrosti, da igramo pas igru, da lopta ide od noge do noge. Mislim da bi takvom igrom bili mnogo opasniji. Za derbi je potrebna hrabrost, odvažnost, da svaki igrač zna svoj zadatak na terenu i da preuzme odgovornost.

On dodaje da je rival u odličnoj formi.

- Nije slučajno što su ušli u Ligu šampiona, imaju odličnu ekipu, vidi se timski duh. Njima svaka čast, ali i bolje ekipe od njih imaju slabosti. U derbiju se nikada ne zna koji će rezultat biti. Mi jurimo prvo mesto i da ćemo sve od sebe da pobedimo na našem stadionu.

Janković posebno ceni Marina.

- Marin je odličan igrač i protiv Napolija se videlo koliko znači za Zvezdinu igru. Iako još uvek nije u punoj formi videlo se da je klasan igrač - zaključio je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading