JOKANOVIĆ: Nismo dovoljno hrabri, treba nam vremena!

Autor:

Sport

20.09.2018

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener, Slaviša Jokanović smatra da je veliki uspeh za Fulam to što je uopšte u Premijer ligi, a da njegovom timu fali više hrabrosti i motivacije.

Jokanović i tim se privikavaju!

Fulam ima tri poraza, remi i pobedu u prvih pet kola Premijer lige i nalazi se na 15. mestu.

- Prvo moramo da budemo zadovoljni što smo uopšte u Premijer ligi. Iza nas je pet utakmica, a napravili smo nekoliko zanimljivih koraka. Idemo u pravom smeru, postajemo snažniji tim. Postoji prostor za napredak, ali za sve je potrebno vreme. Igramo protiv spremnijih i boljih timova, tako da moramo da budemo koncentrisani do kraja- rekao je Jokanović.

- U fudbalu, posle poraza, nijedan plan nije dovoljno dobar. Generalno, čini mi smo da nismo dovoljno hrabri, a rešenje svakako nije da budemo uplašeni i da čekamo samo jednu priliku za gol. S tim u vezi, verujem svojim igračima, siguran sam u svoj izbor- rekao je Srbin.

U šestom kolu Fulam će igrati protiv Votforda, koji je u prošloj rundi pretrpeo tek prvi poraz.

- Votford ću uvek pamtiti. Lepa sećanja me vežu za klub. Poštujem tim i navijače. Radio sam sa uspehom tamo i uvek se radujem kada se susretnemo- rekao je Jokanović.

Meč na stadionu "Krejven kotidž" u Londonu na programu je  u subotu od 13.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading