BRANIO RONALDA, PA "NADRLJAO"! Fudbaler Juventusa u VELIKOM PROBLEMU!

Autor:

Sport

20.09.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između Kristijana i Murilja razbesneo je i fudbalera Juventusa Emre Džana. Odmah se zaleteo na protivničke fudbalere, a njegova izjava nakon meča odjeknula je daleko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije samo Ronaldo "kažnjen"!

- Kažu da je Kristijano počupao rivala za kosu? Pa, mi smo fudbaleri, a ne žene - istakao je bivši vezista Liverpula.

Ta njegova nepromišljena izjava odjeknula je širom Evrope, pa je Džan momentalno bio optužen za seksizam, nakon čega je morao da se izvini nežnijem polu.

 Želeo bih da se slegne prašina koja se podigla povodom mog komentara posle utakmice. Moja reakcija, pošto sam video zbog čega je Kristijano isključen, izazvala je brojne komentare. Zato bih želeo da jasno kažem da mi cilj nikada nije bio da uvredim žene, degradiram ženski fudbal ili na bilo koji način narušim jednakost između polova. Svi koji me poznaju, znaju da poštujem i žene i jednakost. Cilj mi je bio da stanem uz saigrača koji je nepravedno isključen. Iskreno se izvinjavam svima koje je moj komentar uvredio na bilo koji način - istakao je fudbaler Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading