Čaušić: Bolji smo od Partizana, ali...

Autor:

Sport

21.09.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde veruju da u večiti derbi sa Partizanom ulaze kao favoriti. Goran Čaušić ističe da je njegov tim bolji, ali da je ovaj meč više nego poseban.

RepublikaFoto: Starsport


- Posle Evrope i izuzetno teške utakmice sa Napolijem sledi još jedan neugodan susret. Očekujem težak i borben meč protiv Partizana, a tim sa više želje biće bliži pobedi. Imamo bolju ekipu od crno-belih u ovom trenutku i svi očekuju da ćemo lako pobediti. Ipak, derbi je posebna utakmica za svakog igrača i teško je predvideti tok i ishod - rekao je Čaušić. 
 
Vremena za odmor nema mnogo.

 

- Imamo pet dana za odmor i pripremu. Posedujemo veliki broj kvalitetnih fudbalera, adekvatne zamene za eventualne umorne igrače i ko god da dobije šansu neće se osetiti razlika ili nedostatak.
 
Čaušić jedva čeka da istrči na teren.
 
- Veoma sam uzbuđen, sa nestrpljenjem očekujem susret. Igrao sam derbije u mlađim kategorijama, ali će mi ovo biti prvi seniorski. Prednost jeste pet koraka, ali se bodovi dele i svaki je veoma značajan. Iako ima još dosta da se igra, pobeda bi nas znatno približila odbrani titule - rekao je Čaušić.

 

Derbi ja na programu u nedelju od 19.00, Partizan je domaćin u ovom susretu, a zbog dodatnih mera bezbednosti, kapacitet stadiona biće smanjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading