LIGA 1: Subotić odigrao ceo meč: Le Talek bolji od Balotelija

Autor:

Sport

22.09.2018

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicama šestog kola francuske Lige 1 nastavljeno je najjače francusko fudbalsko takmičenje. Monpelje je na svom terenu savladao ekipu Nice sa 1:0, a čovek odluke bio je Gatean Labord u 35. minutu.

RepublikaFoto: twitter.com/Ligue 1 Conforama
Neven Subotić

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek odigrao je čitav meč u dresu domaćih, dok bivši fudbaler Partizana Petar Škuletić nije ulazio u igru.

Strazbur je osvojio ceo plen protiv Amijena pošto je trijumfovao sa 3:1.

Poveli su gosti u polsednjim trenucima prvog poluvremena preko Emila Krafta, ali odgovor Strazbura bio je nemilosrdan. U 48. minutu izjednačio je Keni Lala, a potpuni preokret svom timu doneo je Bendžamin Korne. Konačnih 3:1 postavio je Adenon autogolom u 86. minutu meča.

Još jedan preokret videli smo u Sent Etjenu gde je domaća ekipa slavila protiv Kaena rezultatom 2:1. Fajsal Fajr je u 31. minutu postigao pogodak, ali to nije mnogo vredelo gostima.

"Zeleni" su izjednačili posle tri minuta igre u drugom poluvremenu, a strelac je bio Vahbi Kazri sa penala. Veliko slavlje domaćoj ekipi doneo je Timoti Kolodžiejčak golom u 65. minutu.

Celu utakmicu za Sent Etjen odigrao je srpski internacionalac Neven Subotić.

Na utakmicama između Anžera i Tuluza, odnosno Rema i Dižona nije bilo pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading