GOMEŠ: Navijači zaslužili više od boda- Nisam pitao Stojkovića da li je gol

Autor:

Sport

23.09.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Crvena zvezda su igrali 1:1 u 158. večitom derbiju, strelac za crno-bele je bio Rikardo Gomeš, koji je mogao u drugom poluvremenu i do drugog gola, ali je u poslednjem momentu ispred njega intervenisao Milan Borjan.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo GOmeš

Rikardo je u 33. minutu iskoristio grešku Ričmonda Boaćija i posle prodora postigao sjajan gol. U drugom delu igre mogao je da bude još uspešniji, ali nije uspeo da se još jednom upiše u strelce. Zvezda je potom izjednačila, ali je gol ostao pod znakom pitanja, jer nije bilo u potpunosti sigurno da li je lopta prešla punim obimom gol liniju.

- Igrali smo dobro, zaslužili smo pobedu. Prvo poluvreme smo odigrali veoma dobro, u drugom poluvremenu je bilo 50/50, mislim da smo zaslužili više. Nisam mogao da dotaknem loptu kod šanse u drugom poluvremenu, jer sam bio iza nje. Gol Zvezde moram da vidim na televiziji, neki moji saigrači kažu da nije bio. Ali ja ne znam, moram da pogledam. Nisam pitao Stojkovića šta je bilo. Atmosfera je bila veoma dobra, naši navijači su zaslužili više od 1:1. Pred nama je dug put, derbi je derbi, a Partizan je možda zaslužio pobedu - rekao je Rikardo.

Svoje viđenje utakmice i spornog gola Zvezde imao je i defanzivac Partizana Mark Valijente. 

- Bili smo bolja ekipa i zaslužili smo pobedu. Ne bih komentarisao odluku sudije. Čini se da je samo pomoćni sudija bio siguran u svoju odluku. Atmosfera je bila paklena i voleo bih da na svakoj utakmici igramo fantastično kao što smo to večeras uradili - rekao je Valijente. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading