BOAĆI JE NA GOL OD ISTORIJE!

Autor:

Sport

24.09.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodak Ričmonda Boaćija u 158. "večitom" derbiju doneo je bod Crvenoj Zvezdi, ali je povratnika u redove crveno-belih svrstao među nabolje strance koji su bili strelci u najvećem fudbaskom okršaju u našoj zemlji.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći nastavlja da rešeta!

Ričmond Boaći, savladavši golmana Partizana, postao je prvi stranac u Zvezdinim redovima koji je postigao pogotke na tri večita derbija, a po broju golova u derbiju izjednačio se na vrhu liste strelaca kada su u pitanju stranci sa Segundom Kastiljom i Ugom Vieirom.

Boaći je debitantski pogodak protiv crno-belih postigao u 154. derbiju, na stadonu "Rajko Mitić2, koji je pripao gostima (3:1). Drugi put napadač Crvene zvezde mrežu najvećeg rivala zatresao je u Humskoj, 13. decembra prošle godine.

A poslednji pogodak, koji je podigao mnogo prašine, ali se ipak upisao na Boaćijevo ime je obeležio 158. "večiti" derbi koji je za nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading