UZNEMIRUJUĆE: Neverovatne PRETNJE na račun sudije derbija!

Autor:

Sport

26.09.2018

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Danilo Grujić koji je delio pravdu na 158. meču večitih rivala u Humskoj ulici našao se na udaru mnogih navijača. Prethodnih dana naš arbitar prošao je kroz pravi pakao.

RepublikaFoto: starsport
Nenad Đokić

- Vadićemo to iz Dunava kod Korgčagina; - Čuvaj se. Samo su neke od poruka koje sudija dobija na svoj broj telefona do koga je neko očigledno prilično lako došao.

- Ne mogu ni sam da izbrojim koliko sam uvredljivih i pretećih poruka dobio. Ne plašim se nikoga i samo iz tog razloga se nisam obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država neka radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti - istakao je Nenad Đokić.

Podsetimo, Partizan je poveo pogotkom Rikarda Gomeša u 33. minutu, a u 73. se desilo izjednačenje koje je izazvalo brojne polemike, ove pretnje, ali i najavu odricanja od državljanstva, potom i pokajanje golmana crno-belih Vladimira Stojkovića, o čemu se naciji obratio u utorak uveče istakavši da će - tražiti dokaz da li je bio gol - dok je živ. Sam pogodak za izjednačenje je izazvao nezapamćenu lavinu sporenja oko toga "da li je bio pogodak ili ne". Zvezdaši su koristili ovu fotografiju da dokažu da je cela lopta prešla preko crte, partizanovci su se uzdali u ovu geometrijsku analizu, ali to nije zaustavilo rasprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading