NIJE ZNAO ŠTA DA RADI: Kako je zbog velike DILEME patila cela Grizmanova porodica, a posebno supruga

Autor:

Sport

26.09.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antoan Grizman je igrač koji je ovog leta podigao veliku prašinu. Posle duge sage rešio je da ostane u Atletiku, a sada je otkrio koliko je njegova dilema bila velika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- U nekim trenucima mi nije bilo dobro. Pričao sam o tome sa svojom ženom, budio je u tri ujutru da bih je pitao šta ćemo da radimo. Pokušao sam da pričam o svemu sa njom, ali nije mogla da mi pomogne jer nije znala šta prolazi kroz moju glavu, kao ni moji roditelji. Neki rođaci su želeli da me vide u Barseloni, a neki nisu - objasnio je Grizman.

On je na kraju otkrio šta je presudilo. Ljudi iz Atletika bili su baš uporni.

- Svi su me zvali da me pitaju kako sam, o čemu razmišljam. Svaki put su mi rekli: "Želimo da ostaneš, uradićemo sve što hoćeš. Spremni smo na sve", i to je doprlo do mene - zaključio je Francuz.

Ovim potezom Grizman je za sebe obezbedio posebno mesto u srcu navijača Atletika... Ipak, ne odbija se Barselona svakoga dana...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading