JAKA IZJAVA - Gatuzo: Igračima Milana fali BES

Autor:

Sport

26.09.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana gostuju Empoliju, a pred ovaj meč Serija A trener Đenaro Gatuzo ima velike probleme. On baš strepi od svakog rivala.

RepublikaFoto: instagram.com/acmilan

Gatuzu se drma klupu i pitanje je dana kada će dobiti otkaz. On je pohvalio atmosferu.

- Kada igrači treniraju sa maksimalnom posvećenošću i profesionalizmom, kada poštuju pravila i dobro se osećaju zajedno, nema potrebe za vikom. Čalhangolu je napisao da smo kao porodica i po tome možete da osetite kakva nam je atmosfera. Ako se neki momci ponašaju loše kao što je to radio Nikola Kalinić prošle sezone, onda je na meni da intervenišem. Ali za sada, nema potrebe za tim - rekao je Rino.

Ipak, Gatuzo zna šta fali njegovim igračima.

Momci rade sve što tražim od njih, tako da nema razloga da budem grub. Možda im nedostaje malo besa, ali moram da ih razumem ako im je takav mentalni sklop. Sa besom morati biti pažljivi. Ako ga ne koristite kako treba, rizikujete da ostanete sa 10 igrača, a to nikako ne valja - rekao je Gatuzo.

Da nevolja bude veća za njegov tim neće igrati Iguain, a jednostavno, ako ne pobedi Gatuzo može polako da pakuje kofere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading