NAPLATIĆE VAM MITAR ZA SVE: Legendarni Englez ISPROZIVAO Njukasl zbog našeg reprezentativca!

Autor:

Sport

27.09.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je duel između Fulama i Njukastla zakazan tek za 22. decembar, već su počele najave i to kakve. Nema sumnje da će to biti pravi spektakl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović i Rafa Benitez

Legendarni engleski reprezentativac i bivši igrač Arsenala Pol Merson opleo je po Rafi Benitezu, Mitrovićevom nekadašnjem treneru što se tek tako odrekao srpskog ubojitog centarfora.

- Oni više ne izlaze na teren da bi pobedili. Izlaze kao da ih je neko naterao na to i samo se trude da ne izgube. A imaju trenera kojem niko niko me sme da kaže da greši. Ne mogu da postignu gol, ne mogu da pobede, a trener ima status heroja?! Neverovatno... Da je bilo koji drugi trener u pitanju, navijači bi poludeli. Benitez ima najblji posao na svetu. Ako pogledate poslednju sezonu, istina je da su završili deseti. Ali sa koliko bodova od ispadanja? Navijači ne vole gazdu Ešlija, ali on je makar kupio klub. Ne vidim da je bilo ko drugi zainteresovan da kupi taj klub i da ulaže svoj novac u njega - rekao je čuveni Merson.

Aleksandar Mitrović

Njukastl je verovali ili ne do sada postigao (timski) manje golova nego naš Mitar! Englez se dotakao i odlaska našeg asa iz Njukastla.

- Bila je greška pustiti Mitrovića da ode. Mislim da se nešto desilo između njih dvojice i da je tu bio kraj. Ali ne morate da odsečete sebi nos da biste se pljunuli u lice. Sada se Mitrović vraća da ih proganja. A tu je i Gejl. Istina je da je u slabijem takmičenju, ali makar postiže golove. Kada pogledate Njukaslov napad, u njemu nikakve živosti. Nisu smeli da puste Mitrovića i Gejla - rekao je Merson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading