OZLOGLAŠENE "DELIJE": Odlazak u Pariz im je ZABRANJEN, ALI STRAHUJU OD NJIH!

Autor:

Sport

28.09.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je odbila žalbu Crvene zvezde, pa srpski šampion neće imati podršku svojih najvatrenijih pristalica u Parizu i Liverpulu, ali u Parizu strahuju od dolaska "Delija".

RepublikaFoto: Starsport
Ozloglašene "Delije"!

- Dolazak im je zabranjen, ali navijača Crvene zvezde će sigurno biti, budite uvereni u to. Ovde postoji jaka srpska zajednica, a pored toga Srbi su pokazali svoj kapacitet mobilizacije u Salcburgu, gde je veliki broj navijača bez karata krenuo put stadiona- piše sportski list L'Ekip.

Postoji određen broj ulaznica u slobodnoj prodaji do kojih bi navijači Crvene zvezde moglu da dođu.

- Jedan detalj može otežati posao policiji. Postoje ulaznice u slobodnoj prodaji i koje se tako mogu naći u rukama navijača Crvene zvezde (pominje se cifra od oko 1.500 do 2.000 potencijalnih navijača crvno-belih). Takođe, postoji strah i da se oni nađu na utakmici mladih timova, gde bi sigurnost bila još neizvesnija- navodi se u tekstu L'Ekipa.

Ipak, bezbedosne mere će biti na visokom nivou, tako da se u tekstu navodi kako očekuju fudbalski spektakl bez ikakvih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading