NOVI ŠAMAR ZA MURINJA: Vest Hemova lekcija - Andersonova peta, autogol i potpuni slom Junajteda

Autor:

Sport

29.09.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi šamar za Mančester junajted i Žozea Murinja... U sedmom kolu Premijer lige, "crveni đavoli" su u gostima pregaženi od ekipe Vest Hema - 3:1 (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na nekome su kola morala da se slome, a to je bio baš Junajted. "Čekićari" nisu igrali toliko loše od starta sezone. Jednostavno ništa im nije uspevalo na terenu, a onda je u London stigao Murinjo. "Specijalni" je još jednom dobio težak udarac. Možda i udarac koji će ga i definitivno smeniti sa klupe.

 

 

Felipe Andreson je u petom minutu postigao strašan gol petom. Bio je to prvi pogodak skupo plaćenog Brazilca, ujedno je najava teškog meča za Mančester.

Pol Pogba je i pored svega igrao do 71. minutu na terenu je bio i naš Nemanja Matić ali ni on nije mogao ništa. U 43. minutu Lindleof je ubacio loptu u svoju mrežu za velikih 2:0 za Vest Hem.

 

 

Gol nade postigao je Rašford, ali je brzo odgovrio Aranutović i tako postavio konačnih 3:1.

Navijači su besni, a pred čelnicima Junajteda je teška odluka. Murinjo je na tapetu ali i na prvu se vidi da ovako ne ide...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading