IMA LI IKO JAČI: Ronaldo "pakuje", a saigrači pogađaju - Juve srušio i Napoli!

Autor:

Sport

29.09.2018

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa savladali su Napoli u derbiju sedmog kola italijanske Serije A. "Stara dama" je tako upisala je sedmu vezanu pobedu u domaćem šampionatu, a osmu u zvaničnim mečevima te je tako bez kiksa ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo Bonući

Nije dobro počelo po torinski klub. Napoli je fenomenalno otvorio meč i preko Drisa Mertensa stigao do vođstva već u 10. minutu meča. Međutim, to je bio dovoljan signal domaćima da nema vremena za gubljenje te je Mario Mandžukić na asistenciju Ronalda pogodio u 26. minutu. Nastavili su se ataci crno-belih, pretili su i gosti, ali u dosta manjoj meri. 

Početak drugog poluvremena uneo je odličnu enegriju među torinski klub. Već u 49. minutu Portugalac pogađa stativu, a Hrvatu nije bilo teško da naleti na odbijenu loptu i samo je ugura u praznu mrežu. Onda se desio i prelomni trenutak utakmice. U 58. minutu meča Mario Rui dobija drugi žuti karton i ostavlja Napolitance na cedilu. Brojčanu prednost domaći koriste preko Leonarda Bonućija u 76. minutu. Treba napomenuti da je Ronaldo upisao dve asistencije.

Nema im ravnog! Osam utakmica i isto toliko pobeda. Neka se spremi Jang Bojs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading