SRBIN HEROJ ROME: Kolarov derbi igrao sa SLOMLJENIM PRSTOM i uradio nešto što niko nije 60 godina

Autor:

Sport

30.09.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kolarov je čovek o kojem se priča u Rimu... Srbin je postigao gol u pobedi Rome nad ekipom Lacija (3:1) a ovaj pogodak bio je više nego poseban.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je postao tek drugi igrač u istoriji koji je u dresu oba tima tresao mrežu u velikom derbiju. Pre njega je to učinio samo Šveđanin Arne Selmoson

- Bilo je to 1958. godine, ako se ne varam. Uvek se trudim da dam sve od sebe. Znao sam da ću pre ili kasnije dati gol za Romu u derbiju, tako da je sjajno to što se dogodilo. Želim da dam kompliment Lorencu Pelegriniju koji je veoma mlad, ali je danas pokazao da može da nosi pritisak na ramenima - rekao je Kolarov.

To nije sve, Srbin je heroj navijača "vučice" iz još jednog razloga. Posle meča Danijele De Rosi je otkrio da je Kolarov igrao sa polomljenim prstom!  Iskusni vezista nije pojasnio koji prst je povređen, ali sigurno da nije lako igrati u takvim uslovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading