MODRIĆ OTKRIO: Zabrinut sam, atmosfera u svlačionici je OČAJNA!

Autor:

Sport

03.10.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida, Luka Modrić otkrio je da atmosfera u "kraljevskom" klubu nije najbolja posle nekoliko neuspeha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Modrić ušao sa klupe protiv Moskovljana!

Posle teškog poraza od Sevilje i remija u derbiju sa Atletikom iz Madrida, novo iznenađenje usledilo je u Moskvi. 

Đulen Lopetegi je mešao karte, između ostalog, ostavio najboljeg igrača sveta Luku Modrića na klupi, ali ubrzo se pokajao i ubacio ga umesto Kazemira. Hrvatski reprezentativac posle meča nije krio da je "kraljevski" klub u problemima.

- Nismo očekivali da ovde izgubimo bodove, zaista. Atmosfera u našoj svlačionici nije najbolja. Moramo što pre da podignemo glave. Na poslednja tri meča nismo dobro izgledali, posebno u Sevilji. Ni ovde u Moskvi nismo bili na našem nivou. Kada nema rezultata u kontinuitetu to je zabrinjavajuće, ali pronaći ćemo rešenje da izađemo iz ove situacije- rekao je Modrić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Modrić kaže da ga nije bilo od prvog minuta na terenu jer je tako odlučio Lopetegi.
- Trener mi je rekao da moram da se odmorim, jer sam odigrao četiri utakmice zaredom. Na kraju me je ipak uveo. Znate, u fudbalu ne možete uvek sve da isplanirate. Pokušao sam da pomognem koliko sam mogao. Radićemo na poboljšanju narednih dana, biće bolje, siguran sam u to. Moramo da budemo pozitivni kako bismo uspeli da se vratimo na pobednički put- zaključio je Modrić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading