PSŽ SE ZVANIČNO OBRATIO DELIJAMA: Možda vas ni sa kartom ne pustimo na stadion!

Autor: telegraf.rs

Sport

03.10.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parižani su ozbiljno shvatili dolazak oko 2.000 "delija" uprkos zabrani UEFA, pa su apelovali na pristalice crveno-belih da ne dolaze sa obeležjima kluba jer će im u suprotnom biti zabranjen ulazak na stadion.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
"Ozloglašene delije!"

Organizatori upozoravaju da neće svi moći na stadion uprkos kupljenim ulaznicama pa se navijačima, čija su imena prepoznata kao srpska, obratio mejlom.

- Poštovani, kupili ste ulaznicu za meč Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zveezde 3. oktobra u Parizu. Ovaj meč UEFA je proglasila riskantnim i moramo da apelujemo na sve navijače Crvene zvezde da izbegnu predstavljanje obeležja klubova kako bi se osigurala bezbednost svih gledalaca. Svi zaposleni u bezbednosnom sektoru zadržaće pravo da zabrane ulaz gledaocima za koje se proceni da su se oglušili o ovu preporuku- javlja Telegraf koji je imao uvid u pismo. 

Isti medij javlja i da je nekoliko srpskih navijača vraćeno u Srbiju zbog toga što su imali obeležja kluba, pa će na stadion moći samo oni koji takva obeležja nemaju. 


Meč između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena počinje od 18:55 na "Parku prinčeva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading