MOŽDA GA OBUČE PONOVO? LJAJIĆ: Uspeo sam u životu kada sam obukao dres Partizana!

Autor:

Sport

03.10.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bešiktaša, Adem Ljajić kaže da je davno uspeo u životu, onog dana kada je obukao dres Partizana.

RepublikaFoto: Tanjug
Adem Ljajić

- Kao dete sam bio veliki navijač Partizana, išao sam na tribine, nisam propuštao utakmice. Najveći san bio mi je da obučem crno-beli dres, tako da kad sam to uradio uspeo sam u životu. Najpre su me prebacili iz podmlatka u seniore i odmah sam se nametnuo - kazao je Ljajić.

Prisetio se početaka i idola Saše Ilića, koji je bio njegova najveća inspiracija.

- Sale je razlog zbog kog kojeg sam, posle prekomande iz kadetskog u prvi tim, tražio da nosim broj 22 na poleđini dresa. I otad ga ne skidam- rekao je Ljajić.

Novi fudbaler Bešiktaša tokom karijere odigrao je mnogo gradskih derbija.

- Tokom karijere sam odigrao veliki broj gradskih derbija. Počev od Partizan – Crvena zvezda, preko Roma - Lacio, Inter - Milan do Juventus  - Torino. Na svakom od njih atmosfera je napeta. Iskusio sam je i na nedavnom gostovanju Bešiktaša Fenerbahčeu. Galama kakvu prave pristalice Bešiktaša slična je onoj kod nas u Srbjii. Ni ovde ni kod nas ne staju ljudi sa pevanjem 90 mnuta. To je dobar okidač za bilo kog fudbalera, omogućava mu da se posveti utakmici, pruži sve od sebe - kazao je srpski reprezentativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading