TERZIĆ SVESTAN OGROMNOG PEHA: Teško jeste, ali prevazići ćemo!

Autor:

Sport

04.10.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić istakao je da je ekipi teško pala povreda Bojane Milenković u petom kolu Svetskog prvenstva u Japanu u kome je Portoriko savladan sa 3:0.

RepublikaFoto: cev.lu
Terzić zadovoljan!

- Sigurno da smo zadovoljni sa prvim delom šampionata u Hamamacuu, sve utakmice smo dobili maksimalnim rezultatom. Bilo je tu, naravno, dobrih strana, bilo je sigurno i nekih situacija u kojima smo videli da možemo još da popravimo neke elemente. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni i da se spremamo za teži deo, koji nas čeka u Nagoji- rekao je strateg naše nacionalne selekcije.

Odbojkašica Srbije, Bojana Milenković nažalost je doživela povredu težu prirode na meču protiv Portorikanki.

- Ovoga puta smo dali šansu odbojkašicama koje nisu mnogo igrale, pokazale su da na njih može da se računa i to nam je zaista mnogo važno. Nažalost, desilo se to sa Bojanom... To je sigurno veliki "minus" za reprezentaciju Srbije u ovom momentu, jer je ona ipak jedan od važnijih šrafova u našoj ekipi. Međutim, šta je, tu je. To su neke stvari koje se dešavaju u sportu, koje treba prevazići na pravi način- zaključio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading