Zna se ko je najbolji po Čolovom mišljenju

Autor:

Sport

04.10.2018

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko Madrid savladao je Klub Briž u drugom meču Grupe A Lige šampiona i zabeležio drugu pobedu u ovom takmičenju, a nakon meča Dijego Simeone silno je hvalio dvostrukog strelca Antoana Grizmana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Simeone

Antoan Grizman odigrao je odličan meč u sredu uveče i krunisao dobru igru sa dva gola u pobedi svog tima 3:1, a trener Dijego Simeone zna kako da pohvali svog igrača.

- Rekao sam i ranije i reći ću ponovo - za mene je antoan Grizman najbolji fudbaler na svetu. Osvojio je Ligu Evrope, Svetsko prvenstvo, UEFA Super kup i bio je drugi u ligi u kojoj igraju Barsleona i Real Madrid. Izabrao je da ostane u Atletiku i sada u tome uživa. Uživa u izuzetno važnom trenutku za njegovu karijeru - rekao je nakon meča Simeone.

Prošle sezone, Atletiko nije uspeo da prođe kroz grupu i nastavi takmičenje u Ligi šampiona, ali ove godine im ide mnogo bolje. Imaju šest bodova iz dva meča i dele prvo mesto u grupi sa Borusijom iz Dortmunda koja im je sledeći rival.

Grizman sa svoje strane u intervjuu za sajt UEFA kaže da u prošlogodišnjem neuspehu u Ligi šampiona ima i njegove krivice.

- Prošle godine nisam bio na svom nivou i mislim da je loš rezultat u Ligi šampiona delom i moja krivica. Nismo mogli da imamo sezonu kakvu smo želeli, ali sada je drugačije. Osećam se dobro i uživam u fudbalu. Uvek je lepo kada postignete dva gola. To je dobro za samopouzdanje i nadam se da ću moći da nastavim da pogađm mreže u ovom ritmu - rekao je Grizman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading