(FOTO) Partizan dodelio nagrade najboljima na rođendanskoj proslavi

Autor:

Sport

04.10.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan i JSD Partizan, danas slave 73. godinu postojanja. Na svečanoj ceremoniji proslave dodeljene su nagrade najboljima a pred vama je galerija fotografija.

Za najbolju seniorsku ekipu je proglašen osvajač duple krune i učesnik Lige šampiona vaterpolo klub Partizan. Najuspešnija ženska ekipa u seniorskoj konkurenciji je košarkaški klub, osvajačice Kupa Srbije. Najbolji senior je plivač Velimir Stjepanović, vlasnik pet medalja sa Mediteranskih igara i finalista Evropskog prvenstva, dok je najbolja seniorka već po tradiciji stigla iz streljaštva. Reč je, naravno, o Andrei Arsović, evropskoj vicešampionki i osvajaču Svetskog kupa.

Najuspešniji juniorski klub je veslački, junior košarkaš Marko Pecarski, dok je najbolja juniorka karatistkinja Milica Stanimirović. Za najboljeg pionira JSD Partizan proglašen je vaterpolista Zoran Brašnjović, dok je u istoj kategoriji bolja od svih bila šahistkinja Ana Bagaš.

Nagrada za najboljeg trenera je otišla u ruke selektora juniora i šefa struke Partizanovih junoša Aleksandra Bućana. Najuspešniji amaterski radnik je predsednik šahovskog kluba Jovan Obradović, a za najboljeg radnika JSD Partizan je proglašen Zoran Jungić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading