ITALIJANI OPLELI PO SERGEJU: A da zaradi platu?

Autor:

Sport

05.10.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji iskritikovali su srpskog fudbalera Sergeja Milinković Savića posle poraza Lacija u drugom kolu Lige Evrope od Ajntrahta (1:4).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milinković Savić ne beleži partije koje se od njega očekuju!

Lacio je su odigrao izuzetno loše u Frankfurtu, što je rezultiralo ubedljivim porazom, a italijanski mediji kao jednog od glavnog krivca vide srpskog vezistu.

- Sergej je postao slučaj o kojem mora da se razmišlja. Više ne može ništa na terenu, da doda pas, da kreira, da odigra dobro u fazi odbrane... Baš ništa. Kao da je izgubio motivaciju kad je potpisao novi ugovor. Trebalo bi da se ugleda na Imobilea, koji se bori za svaku loptu iako je, kao i on, produžio ugovor nedavno- piše Kalčomerkato.

Reprezentivac Srbije, koji je tokom leta dovođen u vezu sa brojnim evropskim velikanima, ove sezone je na osam utakmica postigao gol i upisao jednu asistenciju.

Podsetimo, u duelu Ajntrahta i Lacija briljirali su Filip Kostić i Luka Jović pogocima u 28. i 52. minutu. Asistent kod gola Kostića bio je Gaćinović, dok je Sergej odigrao nezapaženo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading