ĐOKOVIĆ STIGAO U ŠANGAJ: Ono što mnogi zameraju Novaku je glavni ključ njegovog povratka!

Autor:

Sport

05.10.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Novak Đoković stigao je u Šangaj gde je pokušati da se četvrti put domogne trona. Iako je imao priliku da se već u Pekingu naslovi prvim reketom sveta, odlučio je da pravi usiljene poteze i da odmori, jer je zdravlje najvažnije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković stigao u Šangaj!

- Uvek pokušavamo da nađemo način da ostanemo zdravi. Pokušavamo da savladamo onu osnovnu, konzervativnu, a zatim i alternativnu medicinu, za koju mislim da je malo ostavljena po strani u poslednjih nekoliko decenija. Ali ako pogledate sve sva dokumenta o istočnoj medicini koja je najstarija na svetu, postoje različiti načini lečenja, održavanja tela, uma i duše. Svi imaju drugačije načine kako se postavljaju prema telu - rekao je Novak.

On je naglasio da je promena u ishrani dosta uticala na njegovu igru i učinila je boljom.

- Alternativna medicina igra važnu ulogu u mom životu. Znam puno stvari o njoj. Mislim da je najbolje pronaći balans između klasične i alternativne medicine i da će vas taj balans održavati zdravim. Na mene je promena ishrane uticala dosta pozitivno i što se tiče igre i što se tiče mog privatnog života - istakao je Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Đoković uvek u svojim uspesima ističe važnost svog tima.

- Svi ljudi sa kojima sarađujem su vrhunski stručnjaci u profesijama kojima se bave. Imam sreću kakvim sam ljudima okružen. Mislim da je tim veoma važan, ako ne i najvažniji - istakao je Novak.

Početkom naredne nedelje Novak će započeti svoj put u Šangaju na kome ne brani nijedan bod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading