PROSLAVLJENI FRANCUZ NAJAVIO: Poješću PACOVE zbog Murinja!

Autor:

Sport

05.10.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Francuske Kristof Dugari najavio je da će pojesti ne jednog, već dva pacova ukoliko Žoze Murinjo pozove Zinedina Zidana kao što je najavljeno prethodnih dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Prethodnih dana spekulisalo se o tome da su iz uprave Mančester junajteda već pozvali Zinedina Zidana kako bi se raspitali o opciji da dođe na "Old Traford", a sam Murinjo ne mari puno za to.

Vest da se Zidan čuo telefonom sa Murinjom, razljutila je Dugarija koji je jedan od Zidanovih najboljih prijatelja. Štaviše, on je ubeđen toliko da je obećao kako će pojesti dva pacova u slučaju da je Zizu pozvao Portugalca.

- Zizu neće otići u Mančester junajted, kažem vam, neće tamo. Ako je zvao Murinja, poješću ne jednog, nego dva pacova. Nisam ni za sekund poverovao u to jer odnos između njega i Murinja nikad nije bio dobar, nikad. Zato ne vidim zašto bi ga zvao da mu kaže kako neće preuzeti njegovo mesto na klupi Junajteda. Zidan je na odmoru, a Murinjo sam sređuje svoju situaciju u klubu - rekao je Dugari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Čeka se rasplet, a pacovi bolje da se čuvaju proslavljenog Francuza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading