Zvezda ne da na Milojevića!

Autor:

Sport

06.10.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda brani Vladana Milojevića! Posle meča u Parizu, i teškog poraza (6:1), čenici crveno-belih stali su na stranu svog trenera.

RepublikaFoto: Starsport

- Naravno da ima apsolutnu podršku uprave. To se nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje. Svako ko razume, shvatiće da je ovo što smo postigli do sada najveća zasluga našeg trenera. Milojević je trener po našem izboru i on izvanredno radi svoj posao. Svaki trener bi jedan ovakav poraz isto doživeo. To je u potpunosti razumljivo. Vladan je čvrst čovek, dobar karakter. Nadam se da će sve to prevazići i nastaviti i dalje da gura sa istim oduševljenjem i uspehom koji je postigao prošle i na počeku ove takmičarske sezone - rekao je predsednik Mijailović za beogradske medije.

On smatra da u meču sa PSŽ-om drugačiji ishod nije bio ni realan.

- Nismo mogli da pokažemo više u sudaru sa jednim od najboljih timova na svetu. Treba se okrenuti budućim utakmicama, zaboraviti ovo jer više ne može da se ispravi. Ali, u narednim utakmicama možemo da popravimo utisak. Ne bih tragično shvatio poraz u Parizu - zaključio je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading