Sančez sačuvao Murinja: Preokret Junajteda protiv Njukasla

Autor:

Sport

06.10.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Španiji bi Murinju mahali belim zastavama i maramicama, pri rezultatu od 0:2. Murinjova sreća je da radi u Engleskoj pa nije doživeo tako nešto, a još više sreće, ali i znanja su imali igrači koji su uspeli da za dvadeset minuta preokrenu rezultat na 3:2 (0:2) protiv Njukasla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Mančester junated

U prvom poluvremenu je delovalo da će crno-beli zabeležiti laku pobedu, i da se čeka kraj utakmice kako bismo saznali da je došlo do okončanja saradnje između Junajteda i Murinja.

Strelci za ekipu Rafe Beniteza bili su Kenedi i Muto koji su za prvih deset minuta susreta pogađali mrežu De Hee.

Naš Nemanja Matić je imao više nego izglednu priliku da smanji prednost, ali se do prvog pogotka domaće ekipe čekalo do 70. minuta. Strelac je bio Mata iz slobodnog udarca.

Šest minuta kasnije Marsial poravnava rezultat posle dobre, i na oko lepe akcije i duplog pasa.

Igrač odluke, bio je jedan od najkritikovanijih fudbalera sa "Old traforda" Aleksis Sančez koji je kročio na teren u 67. minutu.

Čileanac je sa svojih 169cm bio najviši u skoku i ostavio sva tri boda u Mančesteru, a verovatno i produžio boravak Murinju na klupi Junajteda. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading