Nova žrtva Ronalda silovatelja?

Autor:

Sport

07.10.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko Kristijana Ronalda, i navodnog silovanja se produbljuje i dobija novo poglavlje, s obzirom da se javila "još jedna žrtva" i to advokatu Ketrin Majorga, prve "silovane" devojke.

Kristijano Ronaldo

- Pozvala me je JEDNA žena i rekla da je preživela slično iskustvo - neodređeno je izjavio Stoval, ali je odbio da navede ime te osobe, tvrdeći da će podatke o njoj predati policiji Las Vegasa koja vodi istragu oko silovanja njegove klijentkinje.

Podsetimo, Majorga je prijavila Ronalda posle devet godina, ali je Portugalac nakon nagodbe sa advokatima pristao da isplati sumu od 375.000 dolara, uz dogovor da se slučaj više ne pominje. Sada advokati Amerikanke traže da se to poništi, uz obrazloženje da je ona bila prisiljena na tu nagodbu.

Dokumenti koji su nedavno procureli otkrivaju da je Ronaldo u upitniku koji je popunjavao za svoje advokate priznao silovanje, jer je Majorga nekoliko puta govorila "ne" i "prestani".

Britanski mediji podsećaju da je Ronaldo 2005. bio optužen i ispitivan takođe za silovanje. Prijavila ga je francuska državljanka, tvrdeći da se gnusan čin desio u jednom hotelu u Londonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading