JOKAN: Ne brinem ko će osvojiti ligu, brinem za svoj tim

Autor:

Sport

07.10.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam je na svom terenu poražen od Arselanala 5:1, a Slaviša Jokanović kaže da je zabrinut. Sreća pa njegovom timu slede tri lakše utakmice pre duela sa Liverpulom.

Slaviša Jokanović

Upitan nakon meča da uporedi Arsenal sa ostalim timovima u Premijer ligi koji eventualno konkurišu za titulu, Slaviša Jokanović je rekao da nikoga ne želi da upoređuje i da je njegova briga njegov tim.

- Ne mogu da upoređujem nikoga. Arsenal je prikazao odličnu igru, pokazali su da im nije potrebno mnogo kako bi postigli gol. Oni su veoma brz tim, a ako govorimo o drugim ekipama, sa druge strane imate klubove koji su na top nivou poput Liverpula, Sitija i Čelsija, koji mogu da odigraju sjajno, takođe. Da budem iskren, mnogo sam više zabrinut za svoj tim, i mnogo više mislim o svojoj ekipi nego o tome ko će osvojiti titulu prvaka Engleske - rekao je Jokanović.

U naredna tri kola slede dueli sa Kardifom, Bornmautom i Hadersvildom pre duela sa Liverpulom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading