NAPOLI UME I SA REZERVISTIMA: Anćeloti promešao karte, Sasuolo poražen na "San Paolu"

Autor:

Sport

07.10.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija savladali su ekipu Sasuola u osmom kolu italijanske Serije A sa 2:0. Tim Karla Anćelotija bez velikih problema upisala je nova tri boda i potvrila prvi trijumf u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napolija

Vicešampion Italije odigrao je onako kako ume, a kada je tako, rivali nemaju velike šanse za pobedom. Nije trofejni trener Karlo Anćeloti počeo sa najboljima, ali su i rezevristi pokazali da na njih može ozbiljno da se računa. Prvi gol delo je jednog od tih igrača, mladog Adama Unasa već u trećem minutu.

Gosti su pokazali već ove sezone da umeju sa jačima, ali im Napoli nije dozvolio da se približe iznenađenju. Umesto strelca jedinog gola ušao je Lorenco Insinje i on uradio isto što i njegov saigrač. Igrao se 73. minut kada su navijači domaćih videli reprezentativca "azura" na delu i nakon 2:0 mogli su mirnije da prate nastavak meča. Brazilac Rožerio pobrinuo se u 87. minutu i da crvenim kartonom otkloni svaku nadu njegoj ekipi da može bar do boda. Naš povremeni reprezentativac Filip Đuričić odigrao je svih 90 minuta.

Naredni meč Napolitanci igraju 20. oktobra, a rival je Udineze.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading