Za Crnogorce je meč sa "orlovima" meč karijere

Autor: Tanjug

Sport

08.10.2018

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica protiv Srbije biće nam najveća u dosadašnjoj karijeri, izjavio je golman reprezentacije Crne Gore Danijel Petković.

Čuvar mreže francuskog drugoligaša Lorijena priznaje da je ekipa Mladena Krstajića na papiru bolji rival, ali je uveren da Crna Gora može da mu parira u Podgorici.

- Srbija je igrala na Svjetskom prvenstvu i zbog toga ima samopouzdanja, a onda se mučila sa Litvanijom i Rumunijom. Siguran sam da ćemo moći da igramo protiv njih, naročito kod kuće, kao što smo radili sa svim rivalima dosad. Kad bismo gledali njihove i naše klubove, sigurno su jači i moćniji. Ali na terenu je 11 na 11 i sve će se videti - rekao je Petković, a prenosi lokalni portal CDM.


Petković veruje da je predstojeći duel dve selekcije, kao i gostovanje Litvaniji, verovatno prelomni trenutak u četvrtoj grupi Lige nacija.

- Za nas mlađe je možda Danska bila velika utakmica, ali je sada meč sa Srbijom sigurno najveća. Posle ovih utakmica tabela će se iskrastalisati i biće prekretnica za dalji tok Lige nacija. Isključivo ovu utakmicu gledam kao takmičarsku koja znači puno celom timu.

On je dodao da očekuje veliku podršku navijača sa tribina protiv Srbije.

- Neka navijači budu 12. igrač, kao što su do sada bili. Vidim da je za njih ovo veliki spektakl. Očekujem da navijanje bude možda i najbolje dosad i da dobijemo pravu podršku sa tribina - zaključio je Petković.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se u četvrtak od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading