PRED CRNU GORU - Milenković: Zanima nas samo teren, teško bez Matića i Kolarova

Autor:

Sport

09.10.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milenković postao je važan igrač u reprezentaciji Srbije. Mladi defanzivac spreman je za mečeve Lige nacija protiv Crne Gore i Rumunije.

RepublikaFoto: Starsport

- Naredne dve utakmice neće biti lake. Verujemo da možemo do pobede. Nedostajaće nam naša dva najiskusnija igrača Matić i Kolarov. Verujem u kolektiv i u ekipu. Napredujemo posle svakog okupljanja - rekao je Milenković.

Crnogorci najavljuju da idu na pobedu.

- Gledamo samo nas, spremamo se na najbolji mogući način i samo mi smo važni. Shvatili smo gde smo grešili u prošle dve utakmice. To su sitnice koje reše meč. Moramo da imamo više koncentracije. Što se mene tiče ne znam još da li ću igrati. Odluka je na selektoru. Moja prirodna pozicija je štoper, u klubu igram desnog beka. Radim ono što trener proceni. 

On je dodao da poznaje rivala.

- Nisam igrao protiv Jovetića. Poznajem rivala. Imaju kvalitet i dobre pojedince. Bićemo skoncentrisani. Atmosfera će biti vatrena, ali mi gledamo samo teren. Ništa sa strane nas ne zanima. Mi smo ljudi sporta.

Milenković se osvrnuo i na ulogu favorita u grupi Lige nacija.

- Nije nas opteretila uloga favorita. Ove utamice služe da selektor vidi sa čime raspolaže. Ekipa je sjajna i tek ćemo da napredujemo. Igra se za bodove, ja sam maksimalno spreman. Ne znam da li Murinjo dolazi zbog mene u Podgoricu - zaključio je Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading