JOŠ UVEK SE NE NAZIRE KRAJ: Anri najbliži klupi Aston Vile?

Autor:

Sport

09.10.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni Francuz Tjeri Anri mogao bi uskoro da postane novi trener engleskog drugoligaša Aston Vile. Ekipe iz Birmingema upala je u krizu rezultata, a nekadašnjeg centarfora Arsenala vide kao idealno rešenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijeri Anri

Čelnici Vile kontaktirali su Brendana Rodžersa, trenera Seltika oko evetnualnog angažmana, međutim, on se samo zahvalio na pozivu. Pored Anrija pominju se i selektor Belgije Roberto Martinez kao i nekadašnji fudbaler kluba iz Birmingema, Stilijan Petrov.

Kako sada stvari stoje, a ako je verovati engleskim medijima, najbliži mestu trenera i prilici da zameni Stiva Brusa je Tijeri Anri. Legendarni fudbaler nikada nije radio kao trener, a prvo iskostvo stekao je na letos odigranom Svetskom prvenstvu na kome je bio pomoćnik upravo Martinezu u stručnom štabu reprezentacije Belgije.

Ukoliko Vila dobro iskoristi reprezentativnu pauzu i uspe da se dogovori sa Anrijem, Francuz bi trenerski debi mogao da ima 20. oktobra protiv Svonsija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading