STIŽE ZAMENA ZA RONALDA: Real obara rekord u januaru!

Autor:

Sport

09.10.2018

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid planira da se pojača u januarskom prelaznom roku posle lošeg starta sezone. Na "Santjago Bernabeu" stiže fudbaler koji je želja navijača, ali i čelnika kluba. Ukoliko se ovaj transfer obistini, biće oboren rekord.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejn je velika želja Reala!

"El Konfidensijal" tvrdi da je Florentino Perez spreman da za Harija Kejna plati Totenhemu čak 200 miliona funti, odnosno 228,5 miliona evra. Ukoliko bi "pevci" prihvatili ponudu, to bi predstavljao novi svetski rekord po visini transfera.

Real je letos ostao bez Kristijana Ronalda, koji je prešao u Juventus, a nije doveo adekvatna pojačanja. Takođe, ekipu je napustio i trener Zinedin Zidan, čije mesto je zauzeo Đulen Lopetegi.

"Kraljevski" klub je dobio samo četiri od osam mečeva (po dva poraza i remija), a i u Ligi šampiona je izgubio od CSKA u Moskvi, što je upozorenje da bi januarski prelazni rok trebalo dobro iskoristiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading