Predsednik Ronaldo zadovoljan igrama svog kluba

Autor:

Sport

10.10.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo, koji je nedavno postao vlasnik predsednik Valjadolida, rekao je da veruje da će njegov klub obezbediti opstanak u La ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo

Valjadolid je protekog vikenda slavio protiv Ueske rezultatom 1:0 i tako zabeležio treći uzastopni trijumf posle kojeg drži sedmo mesto na tabeli.

- Postoji jaka veza između navijača i igrača. Sjajna atmosfera na tribinama se oslikava na svlačionicu i osećamo da postoji veza za kontinuirani napredak. Oba tima su bila pod velikim pritiskom jer su ušli u elitnu, ali je naš domaći teren napravio razliku. Srećan sam sadašnjom formom, fantastično je pobediti na tri utakmice zaredom i ako nastavimo ovako ostaćemo visoko - rekao je Ronaldo.

Ronaldo je prošlog meseca kupio 51 odsto udela u španskom klubom i odmah je preuzeo mesto predsednika Valjadolida. Njegov klub je od početka sezone osvojio 12 bodova i pred reprezentativnu pauzu ima četiri manje od vodeće Sevilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading