Bufonov spomenar: Najbolji mečevi, stadioni

Autor:

Sport

10.10.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman PSŽ Đanluiđi Bufon tokom impozantne karijere igrao je svim krajevima sveta, ali jedan stadion ostavio je poseban utisak na legendarnog Italijana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Điđi Bufon

- Definitivno Enfild u Liverpulu. Strašno je teško koncentrisati se u takvom ambijentu, pogotovo na početku utakmice. Izdvojio bih i Ajbroks od Glazgov Rendžersa i svakako Fenerbahčeov stadion u Istanbulu - istakao je Bufon, koji je ove sezone odigrao samo šest utakmica za ekipu iz Pariza, dok zbog suspenzije u Ligi šampiona nema pravo da igra do 25. oktobra.

Četrdesetogodišnji Italijan je pričao i o utakmicama koje će pamtiti celog života.

- Svakako derbi sa Parmom protiv Milana i osvajanje Kupa UEFA. Što se tiče vremena provedenog u Juventusu uvek ću pamtiti polufinale Lige šampiona sa Real Madridom 2003. godine, ali i prošlosezonsku utakmicu uprkos crvenom kartonu. To je bio meč iz snova. Nažalost, nismo uspeli da prođemo, ali možda ni na jednoj drugoj utakmici u životu nisam imao tako poseban osećaj kao na toj.

Najbolja utakmica?

- Svakako finale Svetskog prvenstva - naglasio je Bufon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading