Boaći ne igra za reprezentaciju

Autor:

Sport

10.10.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći je po povratku u crveno-beli dres dobio poziv da se vrati i u nacionalni dres Gane.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Potpuno druga stvar mogla bi da bude razlog zbog kojeg Ričmond Boaći i pored poziva u reprezentaciju Gane neće imati obaveza u nacionalnom timu.

Na zvaničnom Tviter nalogu Afričke fudbalske konfederacije (CAF) saopšteno je da su mečevi između Gane i Sijera Leonea zakazani za oktobar otkazani!


U saopštenju Afričke fudbalske konfederacije navodi se da FS Sijera Leonea nije ispunio uslove navedene u pismu koje je CAF uputio FIFA nakon odluke da se suspenduje pomenuti Savez.

Reprezentacije Gane i Sijera Leonea trebalo je da odigraju dve utakmice 11. i 14. oktobra u Kumasiju i Fritaunu. Ti mečevi trebalo je da budu odigrani u sklopu kvalifikacione Grupe F za plasman na Afrički kup nacija 2019. godine.

Videćemo da li će FS Gane u novonastalim okolnostima uspeti da organizuje neke prijateljske mečeve ili će reprezentativci te zemlje, a među njima i napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći, biti pošteđeni obaveza u dražvnom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading