Poseta na "Marakani" zbog meča Zvezda - PSŽ!

Autor:

Sport

10.10.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni posetio je Crvenu zvezdu i razgovarao o pripremama za gostovanje Pari Sen Žermena u Beogradu u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Francuski ambasador posetio crveno-bele!

Zvezda 11. decembra čeka PSŽ u šestom kolu C grupe LŠ, a dolazak Mondolonija na stadion "Rajko Mitić" je još jedan korak u okviru priprema utakmice.

Razgovor ambasadora Francuske u Srbiji sa čelnicima Crvene zvezde protekao je u vrlo prijateljskom i vedrom duhu, što je još jedan pokazatelj odlične saradnje dva kluba, navodi se na sajtu Crvene zvezde.

- Izuzetno nam je drago što smo imali priliku da ugostimo gospodina Mondolonija i njegove saradnike. Njihova poseta je dokaz sjajne saradnje dva naroda, srpskog i francuskog, kao i dva kluba. Takođe, drago nam je što će Crvena zvezda na svom stadionu imati priliku da ugosti Pari Sen Žermen u Ligi šampiona- rekao je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

RepublikaFoto: Starsport

Mondoloni je imao priliku da na stadionu obiđe i klupski muzej.


- Drago mi je da je Crvena zvezda tamo gde i pripada i verujem da će publika u Srbiji moći da uživa u pravom spektaklu prilikom gostovanja PSŽ-a. Izuzetno mi je drago što sam obišao stadion i posetio Zvezdin muzej- rekao je Mondoloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading