(FOTO) NOVI DETALJI: Evo zašto je Turčin napao pevača!

Autor:

Sport

11.10.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada velika zvezda Atletiko Madrida, a sada skandal majstor. Arda Turan uspeo je za kratko vreme da uništi svoju karijeru. Pojavili su se novi detalji njegovog napada na turskog pevača Berkaja.

RepublikaFoto: digisport.ro/printscreen
Pretučeni pevač

Ceo problem je izbio zbog devojke. Navodno, Arda Turan je prišao supruzi turskog pop pevača Berkaja, izvesnoj Ozlem Adi Šahin i rekao joj: “Da nisam oženjen, ne bih propustio devojku poput tebe“.

Berkaj se logično pobunio, a Turan ga udario i slomio mu nos. Potom ga je navodno pratio do bolnice gde je izvadio pištolj i nudio Berkaju da puca (?!) sve vreme se izvinjavajući: “Nisam znao da ti je žena. Izvini, ubi me“.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arda Turan

Arda je pak negirao da se sve desilo zbog žene, ali možda je samo bio prinuđen, pošto se u Turskoj takvo ponašanje zaista ne toleriše. Možda se uplašio i svoje supruge? Kako bilo, zelenooka devojka koju je startovao potvrdila je medijske spekulacije o povodu za tuču. Turan i dalje tvrdi da je sve samo nesporazum. Tužilaštvo se izgleda ne slaže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading