HEROJ MITROVIĆ: Hvala kapitenu Tadiću za penal, nadam se da ću stići Bobeka!

Autor:

Sport

11.10.2018

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junak trijumfa Srbije nad Crnom Gorom svakako je dvostruki strelac Aleksandar Mitrović. Naš centarfor nije krio oduševljenje nakon meča koji je Srbiju odvojio od ostalih selekcija i osamio na prvom mestu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

- Morali smo da igramo čvrsto, da se borimo. Iskoristili smo naše šanse. Cela ekipa je igrala dobro i došli smo do konačnog cilja. Možda nije bio trenutak za dva špica, ali tu je bio Milinković Savić. Svakako da je i Prijović jako bitan za ovaj tim, odveo nas je na Svetsko prvenstvo - rekao je Mitrović, a potom prokomentarisao izvođenje penala:

- Zamolio sam Tadića da mi prepusti izvođenje penala. Osetio sam da ću pogoditi. On je taj koji izvodi, , kapiten, ali mu hvala što mi je ovaj put izašao u susret - sa osmehom dodaje Mitar.

- Navikao sam na dobacivanje navijača. Toga uvek ima, to je normalno. Oni navijaju za svoju reprezentaciju i ja ih u potpunosti razumem. Bilo je lepo u Crnoj Gori, bez ikakvih problema. Čast mi je da sam deo ovog kolektiva, nadam se da ću dostići Stjepana Bobeka. Čeka nas Rumunije, idemo na pobedu, ali bi nam i nerešen rezultat svakako puno značio u ovakvoj grupi i pri ovakvom stanju na tabeli - iskreno je rekao naš centarfor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading