JANKOVIĆ NAKON PORAZA: Nismo bili na svom nivou, čestitam Srbiji!

Autor:

Sport

11.10.2018

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Crne Gore doživeli su prvi poraz u Ligi nacija. Bolja je bila selekcija Srbije sa 2:0 u Podgorici, a fudbaler Partizana Marko Janković izneo je svoje mišljenje u duelu dve nacije.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Janković

- Još je glava vruća, nemam neko najbolje objašnjenje ovog rezutata. U prvom poluvremenu nismo bili na svom nivou, moralo je ovo bolje. Mogao bih sada da tražim opravdanje jer nam nije igralo nekoliko ključnih igrača, ali šta je tu je. Idemo u Litvaniju po bitna tri boda - započeo je Janković.

Selekcija Rumunije savladala je Litvaniju na gostovanju sa 2:1, svestan je i omaleni vezista ko će se boriti za prvo mesto.

- Jasno je da ćemo Srbija, Rumuni i mi da vodimo bitku za prvu poziciju. Sledi nam gostovanje u Litvaniji, nadamo se da ćemo doći do tri boda. Koliko znam danas nije bilo incidenata, lepo su dočekani i igrači Srbije. Sve pohvale navijačima kao i "orlovima" ne fer igri - zaključio je fudbaler Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading