PLJUŠTE KAZNE: Učesnik Lige šampiona ostaje bez bodova!

Autor:

Sport

12.10.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenata koji su se desili prethodnog vikenda na meču grčkog prvenstva između AEK-a i Olimpijakosa stigle su zvanične sankcije. Šampion će ostati bez tri boda, ali to nije sve.

RepublikaFoto: twitter.com/Arka Besli
Navijači AEK-a

Naime, neposredno pre meča, navijači kluba iz Atine potukli su se sa policijom, a kako su nadležni sa prošlosezonskih nemira izvukli pouke odmah su reagovali.

Šampion je ostao bez bodova, ali to nije jedina sankcija AEK-u. Naredna dva meča igraće bez prisustva publike, odnosno moraće da u kasu fudbalskog saveza uplate tačno 73 hiljade i 250 evra. Naravno, okrivljeni ima pravo žalbe, ali teško da će to uroditi plodom.

Kada je u pitanju plasman na tabeli to konkretno znači da je AEK pao na šesto mesto na tabeli i sada posle šest kola ima deset bodova. Isti bodovni saldo ima i Panatinaikos koji je zbog prošlosezonskih "grehova" počeo novu sa minus šest. Trenutno vodeći PAOK takođe je otvorio sezonu sa minus dva.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading