(FOTO) ODJECI ŠIROM EVROPE: Ugledni svetski mediji BRUJE O MALVERZACIJAMA za koje se sumnjiči funkcioner Zvezde!

Autor:

Sport

12.10.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukvalno niotkuda odjeknula je čitavom Evropom vest da je funcioner Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na poraz crveno-belih od Pari Sen Žermena sa tačno pet golova razlike. Nakon Francuza, oglasili su se i Englezi.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Poznati francuski list "L'ekip" prvi je objavio vest o navodnom sumnjičenju jednog čelnika crveno-belih u nečasne radnje. Odmah nakon njih svi veliki evropski mediji nastavili su taj niz. Poznati britanski "San" prenosi da su zvaničnici iz Francuske već obavešteni o sumnjama iz UEFA. Isti izvor navodi da će francuska policija otvoriti istragu i krenuti u raščišćavanje čitavog slučaja.

RepublikaFoto: thesun.co.uk/printscreen
Pisanje "Sana"

Navodno, neimenovani funkcioner je hteo da uplati čak pet miliona evra i to na poraz od tačno pet golova razlike protiv šampiona Francuske. Isto prenose i mediji u Španiji, tačnije "El mundo". Ipak, svi se pozivaju isključivo na onoga ko je prvi poveo čitavu priču - "L'ekip".

RepublikaFoto: elmundo.es/printscreen
Naslovnica "El munda"

Taj list je ubeđen u svoje tvrdnje, ali i pored toga ima dosta nelogičnosti. Naime, oni pišu kako je šampion Srbije namerno izašao u oslabljenom sastavu na "Park Prinčeva", iako to nije bio slučaj. Iz Zvezde su tražili hitnu reakciju nadležnih organa najostije osuđujući i demantujući tvrdnje ovog medija.

RepublikaFoto: printscreen/vecernjilist.hr
Pisanje "Večernjeg lista"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading