KAPITEN JOVANOVIĆ: Za ovo se živi!

Autor:

Sport

12.10.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladisna reprezentacija naše zemlje plasirala se na Evropsko prvenstvo. Nakon nerešenog rezultata protiv Austrije u Novom Sadu overena je karta za veliko takmičenje.

RepublikaFoto: Starsport
Omladinska reprezentacija Srbije

Do nje su stigli posle osam vezanih pobeda u kvalifikacionoj Grupi 7 i jednim jednim remijem, sa Austrijom (0:0), dovoljim da se obezbedi plasman. I izazovu emocije.

- Veliki dan. Ponosan sam što sam sa trakom oko ruke predvodio ove momke do EP-a. Nijedan ugovor, niti titula ne može da zameni igranje za državni tim. Zato je ovo veliki dan i za mene i ovu generaciju, koja zaslužuje čestitke, isto kao i članovi stručnog štaba i publika u Novom Sadu - rekao je Vukašin Jovanović, kapiten Srbije i dodao:

- Imamo šanse u Italiji. Pogotovo što osim igrača koji su danas bili na terenu imamo pravo da računamo na još neke - rekao je Jovanović.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić

Zadovoljan plasmanom na EURO je i Danilo Pantić, po opštim ocenama najbolji pojedinac u timu selektora Gorana Đorovića protiv Austrije.

- Teška utakmica je iza nas. Austrija je imala nekoliko šansi, došla je da ne izgubi, to je i ostvarila, imali smo i mi šanse, pa je nerešeno najrealiji ishod - smatra vezista Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading