MURINJO KRENUO U LOV NA MILENKOVIĆA!

Autor:

Sport

13.10.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac, Nikola Milenković je došao u žižu fudbalske javnosti zbog sjajnih partija koje beleži u dresu Fjorentine. Strateg Mančester junajteda, Žoze Murinjo je upravo zbog njega došao u Podgoricu i odmah preduzeo naredne korake. Želi Blekija u svojim redovima već u januaru.

RepublikaFoto: Starsport
Milenković je na ceni!

Prema navodima italijanskog lista La Nacione, a ove informacije prenose i brojni sportski portali, čelnici Mančester junajteda su već stupili u kontakt sa agentima koji bi mogli da realizuju ovaj posao.

Navodno, Mančester junajted je spreman da plati 60 miliona evra za Nikolu Milenkovića, kojeg vide na "Old Trafordu" kao naslednika Nemanje Vidića, nekadašnjeg komandanta odbrane "crvenih đavola".

Za Milenkovića velikani čekaju u redu,  letos je Atletiko Madrid nudio 30 miliona evra za njega, što čelnici "viole" nisu prihvatili.

Milenković je letos debitovao za reprezentaciju Srbije i odmah se ustalio u prvoj postavi na Svetskom prvenstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading