Barsa želi Mesija do 2022, ali SPECIJALNA KLAUZULA kaže...

Autor:

Sport

13.10.2018

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Barselona planira da produži ugovor sa najvećon zvezdom Lionelom Mesije, barem za još jednu sezonu, a trenutni ugovor ističe 2021. godine. Međutim, klauzula kaže da bi Argentinac mogao da napusti Kataloniju pre.

Mesi je Barselona, Barselona je Mesi!

Kako navodi Mundo Deportivo, u Barsi veruju da postoji mogućnost i za dogovor do 2023. godine ako se obe strane saglase.

List dalje navodi da se novi ugovor sigurno neće potpisivati pre početka sledeće sezone, ali da su Katalonci rešeni da svoju desetku zadrže u klubu i u ostatku karijere.

Argentinac, koji sada ima 31 godinu, poslednji ugovor potpisao je u novembru 2017., a Mundo Deportivo tvrdi da u njemu postoji klauzula po kojoj Mesi može bez obeštećenja da ode 2020. godine, ali samo u neki klub koji "nije elitni". 


Ćavi i Inijesta su na taj način otišli jer su potpisali za Al Sad i Visel Kobe, a Mesi je nekoliko puta rekao da bi karijeru voleo da završi u Argentini u dresu Njuels Old Bojsa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading