RADUJU SE TUĐOJ NESREĆI: Napoli traži još dva boda iz meča sa Zvezdom

Autor:

Sport

13.10.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"L'Ekip" je udario na Crvenu zvezdu, a u Napoliju zadovoljno trljaju ruke. Oni veruju da su crveno-beli u velikom problemu idu toliko daleko da smatraju da treba da dobiju dva boda sa "Marakane".

RepublikaFoto: Starsport

Napolijev advokat Matija Grasani smatra da njegov tim mora da dobije još dva boda.

- Utakmica između PSŽ-a i Crvene zvezde je loša stvar, koja šteti Ligi šampiona, najjačem evropskom takmičenju. Kada su u pitanju moguće kazne, što Napolitance najviše zanima, pogotovo što sledi meč sa Francuzima, moram da kažem da, ako je suditi po glasinama, PSŽ-a sve ovo vrlo malo dotiče, gotovo nimalo - rekao je Grasani, a preneli brojni italijanski mediji.

 

 

On dodaje da je Zvezda u opasnosti.

- Za razliku od PSŽ-a, Crvena zvezda je u velikoj opasnosti. Ukoliko UEFA dokaže ove tvrdnje, ne vidim način kako bi srpski klub mogao da se izvuče. Minimum je izbacivanje iz evropskih kupova na duži period. UEFA ima "tešku ruku" u ovakvim slučajevima - tvrdi Grasani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading