Kasano rekao ZBOGOM!

Autor:

Sport

13.10.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delovalo je da će vaskrsnuti karijera Antonija Kasana, ali je vremešni napadač ipak odlučio da se povuče iz fudbala.

RepublikaFoto: TANJUG/A.TARANT
Antonio Kasano

- Dragi prijatelji, došao je taj dan i sada je zaista gotovo. Tokom poslednjih dana shvatio sam da više nemam mentalitet potreban za redovne treninge. Za igranje vrhunskog fudbala potreban je talenat i fizička sprema, ali pre svega odlučnost i veliki rad, ali ja sada imam druge prioritete. Fudbal mi je toliko toga dao - uspeo sam da upoznam mnoge ljude, velike šampione, ali i običan narod. I danas obožavam tu igru, fudbal je bez dileme najbolji sport na svetu, a ja sam i danas hipnotisan kada ga gledam. Sada počinje druga polovina mog života - rekao je Kasano.

 

Kasano ima 36 godina, a u živopisnoj karijeri nastupao je za ekipu Barija iz svog rodnog grada, Romu, u koju je došao 2001. za 30 miliona evra kao najskuplji italijanski tindejdžer svih vremena, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu i ponovo Sampdoriju.

Kraj karijere brzog napadača bio je očekivan jer Kasano nije odigrao zvaničnu utakmicu od 2016. godine, a 2017. bio je član Verone, ali za njih nije odigrao nijedan meč.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading