LJUDINE FUDBALA: Klop i Sari, znaju suštinu ove igre!

Autor:

Sport

13.10.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi i Liverpul su u manje od nedelju dana u dva navrata odmerili snage, najpre su "Plavci" slavili na "Enfildu" nakon preokreta u okviru Liga kupa, da bi potom bod "Redsima" na "Stamford Bridžu" golom meseca doneo Danijel Staridž.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Nakon utakmice je širom veba kružila fotografija dvojice trenera, kako nasmejni i zagrljeni razmenjuju utiske posle susreta.

Sada je Sari za italijanske medije otkrio kako je tekao njihov razgovor na desetak minuta do kraja susreta, dok su još uvek fudbaleri Čelsija vodili sa 1:0 golom Azara.

- Postoje trenuci kada vas taj ogromni spektakl ubedi da sve za čim žalite ostavite po strani. Čak i kada primite gol u poslednjem minutu ili nakon pet minuta sudijske nadoknade. Bila je to sjajna predstava. Samo 10 minuta pre toga, video sam Klopa kako me gleda dok traje utakmica. Upitao sam ga zašto se smeje, odgovorio mi je pitanjem: "Zar se ne zabavljaš?".  Rekao sam mu "i previše", a on je dodao "i ja". Oni su gubili u tom trenutku. Čak i nakon izjednačenja, prisećajući se tog trenutka, izgrlili smo se kao dva stara prijatelja. Siguran sam da bi on uradio isto čak i da Liverpul nije izjednačio. Premijer liga ima te fudbalske čari - rekao je Sari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading