DOUŠNIK JE SRBIN! Sa "Marakane" sumnjaju na ODREĐENU OSOBU!

Autor: informer.rs

Sport

14.10.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema tvrdnjama francuskog L'Ekipa, afera "nameštanje" utakmice PSŽ - Zvezda dobila je novu epizodu pošto sa "Marakane" poručuju da su uvereni da je doušnik Srbin i već sumnjaju u određenu osobu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Zvezda - PSŽ!

Zvezda se na optužbe uglednog francuskog lista najpre oglasila saopštenjem, a onda je i najavila tužbu tokom jučerašnjeg dana, međutim L' Ekipovo izdanje od nedelje prenosi da su već uspostavljeni kontakti sa anonimnim čovekom iz redova srpskog šampiona, koji je poručio da su u Ljitice Bogdana sigurni da ih je "otkucao" Srbin.

- Srbin je, u to smo sigurni - stoji u današnjem izdanju najpoznatijeg franckuskog sportskog lista izjava anonimnog Zvezdinog funkcionera koji je naveo da je poprilično siguran ko bi to mogao da bude, ali i potvrdu da taj čovek nema veze sa crveno-belima.

Podsetimo, Zvezda je pre 10 dana ubedljivo poražena od Pariz Sen Žermena 6:1, a posle stižavanja blamaže koja je u Srbiji proizvela čak i podsmeh, u petak popodne se pojavila informacija koja je potresla celu fudbalsku Evropu, a tiče se skandala u vezi sa nameštanjem utakmice.

"Buvu" koju je pustio L'Ekip preneli su svi ugledni evropski sportski listovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading